Keukentafel gesprek

Heeft u onlangs een woning gekocht en/of wilt u een advies over verduurzaming van uw bestaande woning. Heeft u vragen of uw woning voldoende geïsoleerd is voor een warmtepomp of meer van dit soort vragen ?

Dan kunt u de energiedeskundige inschakelen middels een”aan de keukentafel gesprek” over de energetische verbetermogelijkheden van uw woning.

Hoe verloopt een keukentafelgesprek?
Een van onze deskundigen komt bij u thuis en doet een inspectie door uw woning. Tijdens deze inspectie brengt hij de huidige situatie in kaart. Vervolgens zal hij in een persoonlijk gesprek aan de keukentafel, de mogelijkheden tot verduurzaming van uw woning bespreken. U krijgt hier ook de tijd om uw vragen te stellen. Na het gesprek ontvangt u een kort verslag met de tips en mogelijkheden van uw deskundige. 

Wilt u een keukentafel gesprek aanvragen? Mail naar info@energielabelbronckhorst.nl 

Wat kost een keukentafel gesprek?
De kosten voor een keukentafel gesprek bedragen € 225 ,- excl. BTW

Heeft u door ons een energielabel laten maken en wilt u aan de hand daarvan weten wat eventuele verbeteringsstappen (om bijvoorbeeld 2 labelsprongen omhoog te kunnen maken) zouden kunnen zijn? Deze kunnen wij fictief in de Software aanpassen, nadat wij het energielabel hebben ingevoerd.

In combinatie met het Energielabel € 349,- excl BTW betaald u een aangepast combinatietarief van € 150 , excl. BTW i.p.v. €225,- excl. BTW voor dit advies.